Inomhusbelysning / Taklampor / Taklampor hängande

Taklampor hängande

Vi har alla sorters takpendlar och hängande taklampor från välkända varumärken som Louis Poulsen, Flos, Belid, &tradition, By Rydéns och Secto Design samt många fler. Oavsett om du söker klassisk design, modernt, lantligt eller något annat så hittar du det hos oss på Bright 1-2-3.


2 363 artiklar
Sortering:
Antal:
My Disc taklampa, vit
FLOS
13 500 kr
Välj
I lager
2 363 artiklar

Taklampa eller pendel?

Kärt barn har många namn och det vedertagna inom branschen är nog pendel för att beskriva en lampa som hänger i sin sladd. Inom begreppet taklampor så finns så mycket mer som til exempel plafonder som sitter dikt an taket och plafonder på fast pendel som de klassiska globlamporna. Dessa är nedpendlade men sitter på ett metallrör och går oftast inte att justera höjden på. Även takspotlights, fönsterlampor, kristallkronor och mycket annat benäms som taklampor i stort. Vi har valt att försöka göra det så enkelt som möjligt för er genom att skapa olika varugrupper för varje typ av taklampa.

Vi har ett brett sortiment av hängande taklampor. En hängande taklampa/takpendel kan användas i de flesta rum över till exempel köksbord, köksö, matsalsbord eller fritt i rummet om takhöjden tillåter. Genom att kombinera rätt ljuskälla till din taklampa kan du uppnå rätt känsla i rummet. 


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan