Konsthantverk

Populära lampor från Konsthantverk

Med fokus på kvalite och det genuina hantverket har Konsthantverk levererat stilrena lampor som bordslampan UNO. Plafonden Ögla som finns i många olika storlekar och lampserien Strapatz.

Kända formgivare

Från bland annat Sabina Grubbesson, Sami Kallio och Johan Carpner.

Mer om Konsthantverk

Konsthantverk har tillverkat lampor i närmare hundra år. Inte monterat, utan tillverkat på riktigt. Fräst, borrat, pressat och ytbehandlat. Under ett antal år drev de till och med ett eget glasbruk i Småland för tillverkning av sina lampglas. Precis som det låter så är en lampa från dem ett riktigt hantverk satt i system.

De låter den mänskliga handen finnas med där det behövs, inte som ett självändamål. Det innebär att deras lampor håller en hög kvalitet, utan att de blir olösligt dyra. Med andra ord tillgängliga för alla. Samtidigt strävar de inte efter att bli en jätte inom belysningsbranschen, utan vill att allt som lämnar dem ska ha en själ.

Lampor som du kan leva med länge. Konsthantverk är precis som vi riktiga motståndare till "slit och släng". De har en hel kollektion för dig som är konsument men de tar också fram speciella produkter för objektmarknaden. Från gatubelysning på Biblioteksgatan i Stockholm, till takbelysning på Kennedy Center i Washington.

Sortering:
Kant plafond, vit 45cm
KAMPANJ
Kant plafond, vit 55cm
KAMPANJ
Kavaljer taklampa, svart 40cm
KAMPANJ
Kavaljer taklampa, vit 40cm
KAMPANJ
KH#1 bordslampa svart 58cm
KAMPANJ
KH#1 bordslampa, vit 58cm
KAMPANJ
KH#1 golvlampa, råjärn 140cm
KAMPANJ
KH#1 golvlampa, svart 140cm
KAMPANJ
KH#1 golvlampa, vit 140cm
KAMPANJ
PLAF STRAPATZ 6-LÅG RÅMÄSS
KAMPANJ
PLAF STRAPATZ 6-LÅG SVARTOXID
KAMPANJ
Raad plafond, råmässing 93cm
KAMPANJ
Uno golvlampa, mässing 155cm
KAMPANJ
1 2 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan

- Fraktfritt över 500 kr
- Snabba Leveranser
- Öppet köp

Stäng