Stäng

Louis Poulsen

Det danska belysningsföretaget Louis Poulsen är med sin enkelhet och tidlösa design världsberömt för sina designlampor. Louis Poulsen har sedan 1920-talet använt sig av framstående arkitekter och formgivare för att producera lampor av hög kvalitet och design.

 

En av Louise Poulsens kanske mest kända produkter är PH-lampan som formgavs av den danska kulturprofilen och arkitekten Poul Henningsen redan 1925. Hos Bright 123 kan du finna flera olika varianter av Louis Poulsens PH-lampa. Den klassiska PH5-pendeln finns i ett stort antal färger och färgkombinationer. PH-lampan finns även som bordslampa, vägglampa, golvlampa och som utomhusbelysning. Den förekommer i många olika färger och färgkombinationer samt i krom, mässing, koppar och opalglas.

 

Louis Poulsen har även samarbetat med den danske arkitekten och formgivaren Arne Jacobsen. Jacobsens klassiska designserie AJ designades redan 1960 till SAS Royal Hotel i Köpenhamn och har sedan dess setts i många offentliga miljöer och privata hem runt om i världen.

 

Hos oss kan du hitta AJ-lampan både som golvlampa och vägglampa och i många olika härliga färger såsom aubergine, gul, röd och petroleum men även som svart, vit och grå.

 

Hittar du inte det du söker på vår sida eller i vår butik så beställer vi gärna hem produkterna du söker. Leveranstid på beställningsvaror från Louis Poulsen är ca 1–2 veckor.

 

Sortering:
PH 2/1 pendel, krom/opal 20cm
KAMPANJ
Collage taklampa, mattvit 45cm
KAMPANJ
PH 5 pendel, modern white 50cm
KAMPANJ
Toldbod 170 taklampa, vit 17cm
KAMPANJ
AJ vägglampa, svart 33,5cm
KAMPANJ
PH Snowball taklampa, vit 39cm
KAMPANJ
PH 5-4½ pendel, vit 46,6cm
KAMPANJ
PH 4½-4 pendel, krom/opal 45cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, koppar 48cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, vit 48cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, vit 60cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, koppar 60cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, opalglas 48cm
KAMPANJ
PH Kotte pendel, opalglas 60cm
KAMPANJ
LC Shutters taklampa, vit 44cm
KAMPANJ
PH 3½-3 pendel, gul 33cm
KAMPANJ
1 2 3 4 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan

- Fraktfritt över 500 kr
- Snabba Leveranser
- Öppet köp