Utomhusbelysning / Lyktstolpar

Lyktstolpar

Lyktstolpar längs uppfarten kan verkligen förgylla en trädgård och ge den där känslan av lyx och flärd. Hos Bright 1-2-3 hittar du lyktstolpar från många välkända varumärken såsom Konstsmide och Westal. Vi har lyktstolpar i många olika färger såsom svart, silver och koppar så här hittar du enkelt det du söker.


107 artiklar
Sortering:
Antal:
107 artiklar

Lyktstolpar eller stolplyktor som de också kallas ger ett stämningsfullt sken som skänker trygghet i mörkret under vintermånaderna. En svart lyktstolpe är en klassiker och passar in i de flesta trädgårdar. Lyktstolpar går ofta att matcha med annan utomhusbelysning såsom pollare, fasadbelysning och trädbelysning.

Lyktstolpar finns i olika utföranden

Lyktstolpar finns i många olika varianter och modeller. Till exempel finns både 1-armad, 2-armade och 3-armade lyktstolpar för dig som vill ha belysning åt flera håll och som söker ett lite lyxigare uttryck.

Tänk på detta när du köper lyktstolpar till din trädgård

  • Lyktstolpar ansluts vanligtvis som klassiska lampor till en normal nätspänning på 230 volt. Vill du slippa ansluta lyktstolpen själv rekommenderar vi att du tar in en elektriker för att se till att det görs på rätt sätt.

  • Vissa lyktstolpar monteras på asfalt eller betong medan vissa ska grävas ner och gjutas fast på plats. Välj den variant som passar din trädgård bäst.

Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan