Inomhusbelysning / Taklampor / Populära sök / Lampa över köksö

Lampa över köksö

Köksöar har blivit populära inslag och vanliga de senaste åren. Det finns många olika typer av lampor som passar över en köksö men det vanligaste är att man hänger flera lite mindre pendlar. Tänk på att placera armaturerna på ett sådant sätt att man får bra arbetsljus och att ljuset inte skuggas när man står och hackar lök.


549 artiklar
Sortering:
Antal:
549 artiklar

Hängande pendel över köksö

Det mest populära sättet att belysa sin köksö är med hängande pendlar. Vi säljer ofta två till fyra stycken likadana mindre pendlar för detta ändamål beroende på hur stor yta som ska belysas. Fördelen med en pendel är att ljuset kommer ner lite närmare arbetsytan samt att man får avbländning i sidled. Detta ger möjlighet att ha ett bra arbetsljus samtidigt som det inte lyser upp hela rummet eller bländar kocken.

Takspotlights över köksö

Även spotlights är populärt och fungerar även det mycket bra just över köksöar eller köksbänkar. Viktigt att tänka är hur de placeras och hur spottarna vinklas så att ljuset hamnar där man vill ha det samtidigt som det inte bländar ifrån andra platser i rummet. En stor fördel med spotlights över köksbänk är att de inte bygger ner från taket och oftast går bra att ha även om man har överskåp över bänkarna. Många bygger idag sin köksbelysning med skensystem som går att anpassa efter kökets utformning och är väldigt flexibla. Från dessa skenor kan man även pendla ner lampor i samma lösning. Vårt mest populära system är Global 1-fas skenor med tillhörande spotlights.


Din kundvagn(0 artiklar)

Kundvagnen är tom
Totalt: 0 kr
Till kassan