Stäng

Tom Dixon

Det brittiska möbelföretaget Tom Dixon grundades 2002 av den brittiska industridesignern Tom Dixon. Företaget skapar lampor i en kategori för sig och framställer sina produkter utifrån idén om att utveckla, förnya och återuppliva den brittiska möbelindustrin.

Bright 1-2-3 är återförsäljare av Dixons lampserier Beat, Copper och Etch, storsäljare som finns både som vägg-, golv-, bords- och taklampor.

 

Lampserien Beat från Tom Dixon är en serie minimalistiska lampor tillverkade i solid mässing med ett yttre i svart, vit eller mässing. I bordslamporna och vägglamporna förekommer även gjutjärn, som en symbolik för den robusta metallindustrin som Dixon låter sig inspireras av. Beat finns som pendel, bordslampa, vägglampa och golvlampa. Copper pendel, Dixons egendesignade lampa, är en stilig rund lampa tillverkad i koppar och polykarbonat, en design med tydlig inspiration av rymdhjälmar. Lampan ger ett mjukt och harmoniskt sken.

 

Även Etch-serien är formgiven av Tom Dixon själv och är en lampserie tillverkad av tunna metallplåtar som etsats ut genom en digital process. De detaljerade mönstren ger ett mjukt och vackert sken. Etch är lika vacker tänd som släckt. Tom Dixons innovativa produkter ställs ut på några av världens mest kända museum och 2008 utsågs Dixon till Designer of the Year 2008 av tyska Architektur & Wohnen Magazine.

 

Hittar du inte det du söker från Tom Dixon på vår sida eller i vår butik så beställer vi gärna hem produkterna du söker. Leveranstid på beställningsvaror är ca 2–3 veckor.

 

Sortering:
Cut Tall pendel, krom 50cm
KAMPANJ
Mirror Ball 40 pendel, guld 40cm
KAMPANJ
Melt pendel, guld 48cm
KAMPANJ
Tom Dixon
7 756 kr
(9 125 kr)
Välj
Melt Mini pendel, guld 27cm
KAMPANJ
Copper Bronze pendel, brons 45cm
KAMPANJ
Etch pendel, koppar 32cm
KAMPANJ
Beat Wide pendel, svart 36cm
KAMPANJ
Beat Wide pendel, vit 36cm
KAMPANJ
Beat Fat pendel, svart 24cm
KAMPANJ
Beat Tall pendel, svart 18,5cm
KAMPANJ
Beat Stout pendel, svart 52,4cm
KAMPANJ
Beat Waist pendel, svart 33cm
KAMPANJ
Beat Flat pendel, svart 60cm
KAMPANJ
Beat Wall vägglampa, svart
KAMPANJ
Base Wall vägglampa, mässing
KAMPANJ
1 2 3 »

Din kundvagn

Kundvagnen är tom
0 artiklar 0 kr
Till kassan

- Fraktfritt över 500 kr
- Snabba Leveranser
- Öppet köp